FORRETNINGSBETINGELSER

Disse forretningsbetingelser gælder – medmindre andet er aftalt skriftligt – ved indgåelse af aftale om køb af ydelser og produkter fra Komisen, Frederiksborgvej 19, 3200 Helsinge, info@komisen.dk, www.komisen.dk. Komisen er ejet af KEL Development ApS CVR 43939858, Askemosevejen 32, 3210 Vejby.

Leje af stand:

Du booker og betaler en stand på vores hjemmeside www.komisen.dk. eller i butikken.

Lejen sker på ugebasis, minimum 1 uge. En uge er 7 dage. Starter du f.eks. på en mandag vil du slutte på en søndag. Det mest almindelige er en lejeperiode på 4 uger.

Betalingsformer:

Til online booking tager vi imod VISA, MASTERCARD og DANKORT.

I butikken tager vi imod KONTANTER, DANKORT, VISA, MASTERCARD og MOBILPAY.

Pris og kommission:

Priser er efter gældende prisliste på hjemmesiden inklusiv moms, herunder også en kommissionsprocent på 15%, som automatisk fratrækkes opgørelsen inden fortjenesten udbetales til dig.

Forudsat at du sælger dine private ting, betaler du ikke moms og skat af dit salg.

Erhverv:

Erhvervsmæssig booking kan ikke ske online, men skal bookes ved kontakt til forretningen.

Hvis du driver erhverv via standen, er du selv ansvarlig for at indberette korrekte oplysninger til SKAT.

Fortrydelsesret og reklamation:

Der gælder 14 dages fortrydelsesret for stand leje købt online, dog refunderes lejen ikke hvis lejeperioden er startet. Såfremt du booker mindre end 14 dage før lejeperiodens begyndelse, bekræfter du, at du afskriver dig 14 dages fortrydelsesret.

Ønsker man at reklamere, kan man henvende sig til info@komisen.dk.

Alle solgte varer er købt som beset og der kan ikke reklameres over disse.

Opstart:

Når standen er booket og betalt, kan varerne opsættes på standen fra om morgenen på førstedagen af din lejeperiode.

Standen kan dekoreres i et let omfang, såfremt det vurderes rimeligt af personalet. Du skal selv fjerne dekorationerne, når du tømmer din stand.

Standene må ikke flyttes, og der må ikke fastgøres ting på standen.

Varerne skal være placeret på din stand. Du må ikke lægge varer på gulvet ved din stand, på andre stande, på udstillingsborde eller andre steder i butikken.

Varerne skal være opstillet på en måde, hvor de ikke er til gene for nabostandene. F.eks. er det ikke tilladt at hænge bøjler med tøj på standens sidestolper, da det blokerer udsyn og adgang til nabostandens varer.

Komisen må gerne placere dine varer på temaborde og udstillingsborde.

Prismærker:

Alle varer registreres på forhånd gennem “Komisen.LoppeSalg” som kan tilgås på komisen.loppesalg.dk fra din PC, smartphone eller fra en computer i butikken.
Varer skal registreres med en udførlig varebeskrivelse indeholdende farve, mærke, kendetegn, størrelse og pris. F.eks.: Grøn Adidas T-shirt med fodbolde, str. 68, pris 49,00 kr.
Varebeskrivelsen er vigtig for medarbejderne ved kassen for at undgå bedrageri med ombytning af prismærker. Derfor skal der også en god beskrivelse på de billige varer, så der ikke blot står “T-shirt 10,00 kr”. Ellers kan uærlige personer bruge dit prismærke og sætte på en dyr T-shirt.

Varebeskrivelsen er også en hjælp for dig, så du præcis ved, hvad du har solgt.

Print af prismærker sker ved vores kundecomputere eller ved henvendelse til personalet.

Prismærket skal være unikt for varen og du sørger selv for, at alle dine varer er rigtig mærket.

Såfremt du ønsker at ændre prisen på en eller flere varer skal dette opdateres online og du vil derefter kunne printe nogle nye prismærker.

Der kan ikke slettes i listen af varer, så har du skrevet forkert, indskriver du blot varen på ny.

I tilfælde af leje af ny stand, er du ansvarlig for at skifte prismærkerne. Har du lejet flere forskellige stande, skal der påsættes nye prismærker ved flytning af varer mellem de lejede stande.

Varer uden pris:

Hvis en vare mister sit prismærke eller dukker op i butikken efter standlejen er ophørt, vil den blive placeret på reolen LOST AND FOUND til venstre for indgangsdøren. Det er derfor vigtigt at holde øje med, om man kan genkende sine vare – også efter ophørt lejeperiode, da varer kan dukke op, når andre standlejere pakker sammen.

Varer på LOST AND FOUND ligger i 14 dage, hvorefter de tilfalder Komisen, som frit kan donere, bortskaffe eller sælge dem.

Orden og opfyldning på din stand:

For at du sælger bedst muligt, bør din stand være overskuelig og ryddelig, hvilket du selv er ansvarlig for. Du er velkommen til at fylde op med nye varer i hele din lejeperiode.

Overfyld ikke standen. Der skal være plads til at ”bladre” i tøjet på bøjlestangen, så hæng ikke tøjet for tæt. Sæt kurve eller kasser op til småting, så standen bliver nem at overskue for køberne.

Varesikring:

I Komisen gør vi alt for at sikre dine varer bedst muligt. Vi har videoovervågning, opmærksomt personale og flere alarmtyper til gratis udlån så du kan sikre dine varer bedst muligt. Følgende forholdsregler anbefales:

Tøjalarmer monteres i en syning eller en lomme. Sæt den evt. i prismærket, så prismærket ikke kan byttes med et andet.
Fastgør evt. kabler eller løsdele, der hører til varen, med tape eller strips.
Dyre smykker, ure, parfumer og andre varer, der kan friste svage sjæle, skal ikke ligge på standen, men låses ind i et af vores glasskabe.
Som standholder har du altid mulighed for at få en til to varer i et aflåst glasskab, hvis der er plads. Butikstyveri samt ombytning af prismærker bliver anmeldt til politiet. Ombytning af prismærker kategoriseres som bedrageri.

Komisen kan dog ikke stilles til ansvar for stjålne, tabte eller ødelagte varer.

Komisen er ikke erstatningspligtig ved brand- og vandskade. I forbindelse med brand, vand eller indbrudstyveri kan din indboforsikring eventuelt dække dit tab – kontakt dit forsikringsselskab for mere information.

Min vare er væk:

Hvis din vare er forsvundet fra standen, men ikke solgt, ligger den højst sandsynligt på en anden stand. Kunderne har det med at fortryde undervejs, og så lægger de varen fra sig et tilfældigt sted.

Vi ved af erfaring, at det kan være svært at overskue hele butikken og at en vare kan dukke op flere uger efter, at den forsvandt. Det sker typisk, når en anden standlejer pakker ned. Se evt. efter varen på andre stande, når du igen besøger butikken, og se regelmæssigt på reolen LOST AND FOUND til venstre for indgangsdøren.

Får vi varen indleveret ved kassen, mens din booking stadig er aktiv, kommer den tilbage på standen. Får vi varen indleveret ved kassen, efter at din booking er udløbet, bliver den lagt i reolen LOST AND FOUND til venstre for indgangsdøren. Koster varen 100,00 kr. eller mere, sender vi en besked til dig om, at varen er fundet.

Udsalg:

Du har mulighed for at holde udsalg på din stand, hvor du kan vælge mellem forskellige rabatter. På Mit Komisen, under din booking, trykker du blot “Rabat” og vælger den ønskede rabatsats. Vi går en runde hver morgen og sætter rabatskilte op, hvis ikke vi får tid inden da.

Husk at rabatten gælder alle varer, du har prismærket, så vær opmærksom på evt. varer i glasskabet.

Ejendomsret:

Sælger er alene ansvarlig for at have uindskrænket ejendomsret og ret til at sælge varerne på standen. Følgende varer må ikke sælges i Komisen:

Det er ikke tilladt at sælge kopivarer, f.eks. tasker, punge, ure eller brændte DVD’er.
Sikkerhedskompromitterende varer såsom tobak, alkohol, fødevarer, våben, fyrværkeri, hårde hvidevarer, pornografisk materiale eller andet som personalet måtte vurdere upassende eller stødende. Skarpe genstande som knive må ikke ligge fremme på standen, men skal låses inde i vores glasskabe. Overtrædelse vil medføre bortskaffelse af disse varer og effekter uden varsel.

Det er ikke tilladt at lægge visitkort eller anden markedsføring på standene.

Personalet har desuden ret til at afvise eller bortskaffe varer, som vurderes skadelige for butikkens standard, som f.eks. beskidte (snavsede), ildelugtende eller uhygiejniske varer.

Tømning af stand:

Standen skal være tømt senest en time inden lukketid på lejeperiodens sidste dag. Du er selv ansvarlig for at tømme standen. Husk at se efter dine varer i glasmontrer, på temabordene og i reolen til venstre for indgangsdøren.

Det er vigtigt, at alle prismærker og tyverisikringer bliver siddende på varerne, når standen tømmes, da varer uden prismærker ikke må tages ud af butikken. Personalet vil kontrollere dine varer ved skranken, og alarmer vil blive afmonteret.

Skal en anden tømme standen for dig, skal du sørge for at ringe og give butikken besked.

Kan du ikke hente dine ting i tide, kan du efter aftale bestille nedtagning til 150,00 kr. per stand. Nedlukninger vil blive modregnet dit samlede salg eller opkrævet i butikken. Ved nedtagning vil varer blive opbevaret i en uge, hvorefter de tilfalder Komisen.

Udbetaling og afregning:

Udbetalingen sker til den oplyste konto på portalen

To gange om måneden overfører vi dit tilgodehavende til den bankkonto, som du registrerer på portalen:

Salget fra den 1. – 15. bliver overført den 30. i samme måned. Salget fra den 16. – sidste dag i måneden bliver overført den 15. i den efterfølgende måned. Ligger udbetalingsdatoen ikke på en bankdag, bliver pengene indsat ved først kommende bankdag herefter.

FORRETNINGSBETINGELSER

Disse forretningsbetingelser gælder – medmindre andet er aftalt skriftligt – ved indgåelse af aftale om køb af ydelser og produkter fra Komisen, Frederiksborgvej 19, 3200 Helsinge, info@komisen.dk, www.komisen.dk. Komisen er ejet af KEL Development ApS CVR-43939858, Askemosevejen 32, 3210 Vejby.

Leje af stand:

Du booker og betaler en stand på vores hjemmeside www.komisen.dk. eller i butikken.

Lejen sker på ugebasis, minimum 1 uge. En uge er 7 dage. Starter du f.eks. på en mandag vil du slutte på en søndag. Det mest almindelige er en lejeperiode på 4 uger.

Betalingsformer:

Til online booking tager vi imod VISA, MASTERCARD og DANKORT.

I butikken tager vi imod KONTANTER, DANKORT, VISA, MASTERCARD og MOBILPAY.

Pris og kommission:

Priser er efter gældende prisliste på hjemmesiden inklusiv moms, herunder også en kommissionsprocent på 15%, som automatisk fratrækkes opgørelsen inden fortjenesten udbetales til dig.

Forudsat at du sælger dine private ting, betaler du ikke moms og skat af dit salg.

Erhverv:

Erhvervsmæssig booking kan ikke ske online, men skal bookes ved kontakt til forretningen.

Hvis du driver erhverv via standen, er du selv ansvarlig for at indberette korrekte oplysninger til SKAT.

Fortrydelsesret og reklamation:

Der gælder 14 dages fortrydelsesret for stand leje købt online, dog refunderes lejen ikke hvis lejeperioden er startet. Såfremt du booker mindre end 14 dage før lejeperiodens begyndelse, bekræfter du, at du afskriver dig 14 dages fortrydelsesret.

Ønsker man at reklamere, kan man henvende sig til info@komisen.dk.

Alle solgte varer er købt som beset og der kan ikke reklameres over disse.

Opstart:

Når standen er booket og betalt, kan varerne opsættes på standen fra om morgenen på førstedagen af din lejeperiode.

Standen kan dekoreres i et let omfang, såfremt det vurderes rimeligt af personalet. Du skal selv fjerne dekorationerne, når du tømmer din stand.

Standene må ikke flyttes, og der må ikke fastgøres ting på standen.

Varerne skal være placeret på din stand. Du må ikke lægge varer på gulvet ved din stand, på andre stande, på udstillingsborde eller andre steder i butikken.

Varerne skal være opstillet på en måde, hvor de ikke er til gene for nabostandene. F.eks. er det ikke tilladt at hænge bøjler med tøj på standens sidestolper, da det blokerer udsyn og adgang til nabostandens varer.

Komisen må gerne placere dine varer på temaborde og udstillingsborde.

Prismærker:

Alle varer registreres på forhånd gennem “Komisen.LoppeSalg” som kan tilgås på komisen.loppesalg.dk fra din PC, smartphone eller fra en computer i butikken.
Varer skal registreres med en udførlig varebeskrivelse indeholdende farve, mærke, kendetegn, størrelse og pris. F.eks.: Grøn Adidas T-shirt med fodbolde, str. 68, pris 49,00 kr.
Varebeskrivelsen er vigtig for medarbejderne ved kassen for at undgå bedrageri med ombytning af prismærker. Derfor skal der også en god beskrivelse på de billige varer, så der ikke blot står “T-shirt 10,00 kr”. Ellers kan uærlige personer bruge dit prismærke og sætte på en dyr T-shirt.

Varebeskrivelsen er også en hjælp for dig, så du præcis ved, hvad du har solgt.

Print af prismærker sker ved vores kundecomputere eller ved henvendelse til personalet.

Prismærket skal være unikt for varen og du sørger selv for, at alle dine varer er rigtig mærket.

Såfremt du ønsker at ændre prisen på en eller flere varer skal dette opdateres online og du vil derefter kunne printe nogle nye prismærker.

Der kan ikke slettes i listen af varer, så har du skrevet forkert, indskriver du blot varen på ny.

I tilfælde af leje af ny stand, er du ansvarlig for at skifte prismærkerne. Har du lejet flere forskellige stande, skal der påsættes nye prismærker ved flytning af varer mellem de lejede stande.

Varer uden pris:

Hvis en vare mister sit prismærke eller dukker op i butikken efter standlejen er ophørt, vil den blive placeret på reolen LOST AND FOUND til venstre for indgangsdøren. Det er derfor vigtigt at holde øje med, om man kan genkende sine vare – også efter ophørt lejeperiode, da varer kan dukke op, når andre standlejere pakker sammen.

Varer på LOST AND FOUND ligger i 14 dage, hvorefter de tilfalder Komisen, som frit kan donere, bortskaffe eller sælge dem.

Orden og opfyldning på din stand:

For at du sælger bedst muligt, bør din stand være overskuelig og ryddelig, hvilket du selv er ansvarlig for. Du er velkommen til at fylde op med nye varer i hele din lejeperiode.

Overfyld ikke standen. Der skal være plads til at ”bladre” i tøjet på bøjlestangen, så hæng ikke tøjet for tæt. Sæt kurve eller kasser op til småting, så standen bliver nem at overskue for køberne.

Varesikring:

I Komisen gør vi alt for at sikre dine varer bedst muligt. Vi har videoovervågning, opmærksomt personale og flere alarmtyper til gratis udlån så du kan sikre dine varer bedst muligt. Følgende forholdsregler anbefales:

Tøjalarmer monteres i en syning eller en lomme. Sæt den evt. i prismærket, så prismærket ikke kan byttes med et andet.
Fastgør evt. kabler eller løsdele, der hører til varen, med tape eller strips.
Dyre smykker, ure, parfumer og andre varer, der kan friste svage sjæle, skal ikke ligge på standen, men låses ind i et af vores glasskabe.
Som standholder har du altid mulighed for at få en til to varer i et aflåst glasskab, hvis der er plads. Butikstyveri samt ombytning af prismærker bliver anmeldt til politiet. Ombytning af prismærker kategoriseres som bedrageri.

Komisen kan dog ikke stilles til ansvar for stjålne, tabte eller ødelagte varer.

Komisen er ikke erstatningspligtig ved brand- og vandskade. I forbindelse med brand, vand eller indbrudstyveri kan din indboforsikring eventuelt dække dit tab – kontakt dit forsikringsselskab for mere information.

Min vare er væk:

Hvis din vare er forsvundet fra standen, men ikke solgt, ligger den højst sandsynligt på en anden stand. Kunderne har det med at fortryde undervejs, og så lægger de varen fra sig et tilfældigt sted.

Vi ved af erfaring, at det kan være svært at overskue hele butikken og at en vare kan dukke op flere uger efter, at den forsvandt. Det sker typisk, når en anden standlejer pakker ned. Se evt. efter varen på andre stande, når du igen besøger butikken, og se regelmæssigt på reolen LOST AND FOUND til venstre for indgangsdøren.

Får vi varen indleveret ved kassen, mens din booking stadig er aktiv, kommer den tilbage på standen. Får vi varen indleveret ved kassen, efter at din booking er udløbet, bliver den lagt i reolen LOST AND FOUND til venstre for indgangsdøren. Koster varen 100,00 kr. eller mere, sender vi en besked til dig om, at varen er fundet.

Udsalg:

Du har mulighed for at holde udsalg på din stand, hvor du kan vælge mellem forskellige rabatter. På Mit Komisen, under din booking, trykker du blot “Rabat” og vælger den ønskede rabatsats. Vi går en runde hver morgen og sætter rabatskilte op, hvis ikke vi får tid inden da.

Husk at rabatten gælder alle varer, du har prismærket, så vær opmærksom på evt. varer i glasskabet.

Ejendomsret:

Sælger er alene ansvarlig for at have uindskrænket ejendomsret og ret til at sælge varerne på standen. Følgende varer må ikke sælges i Komisen:

Det er ikke tilladt at sælge kopivarer, f.eks. tasker, punge, ure eller brændte DVD’er.
Sikkerhedskompromitterende varer såsom tobak, alkohol, fødevarer, våben, fyrværkeri, hårde hvidevarer, pornografisk materiale eller andet som personalet måtte vurdere upassende eller stødende. Skarpe genstande som knive må ikke ligge fremme på standen, men skal låses inde i vores glasskabe. Overtrædelse vil medføre bortskaffelse af disse varer og effekter uden varsel.

Det er ikke tilladt at lægge visitkort eller anden markedsføring på standene.

Personalet har desuden ret til at afvise eller bortskaffe varer, som vurderes skadelige for butikkens standard, som f.eks. beskidte (snavsede), ildelugtende eller uhygiejniske varer.

Tømning af stand:

Standen skal være tømt senest en time inden lukketid på lejeperiodens sidste dag. Du er selv ansvarlig for at tømme standen. Husk at se efter dine varer i glasmontrer, på temabordene og i reolen til venstre for indgangsdøren.

Det er vigtigt, at alle prismærker og tyverisikringer bliver siddende på varerne, når standen tømmes, da varer uden prismærker ikke må tages ud af butikken. Personalet vil kontrollere dine varer ved skranken, og alarmer vil blive afmonteret.

Skal en anden tømme standen for dig, skal du sørge for at ringe og give butikken besked.

Kan du ikke hente dine ting i tide, kan du efter aftale bestille nedtagning til 150,00 kr. per stand. Nedlukninger vil blive modregnet dit samlede salg eller opkrævet i butikken. Ved nedtagning vil varer blive opbevaret i en uge, hvorefter de tilfalder Komisen.

Udbetaling og afregning:

Udbetalingen sker til den oplyste konto på portalen

To gange om måneden overfører vi dit tilgodehavende til den bankkonto, som du registrerer på portalen:

Salget fra den 1. – 15. bliver overført den 30. i samme måned. Salget fra den 16. – sidste dag i måneden bliver overført den 15. i den efterfølgende måned. Ligger udbetalingsdatoen ikke på en bankdag, bliver pengene indsat ved først kommende bankdag herefter.

KONTAKT OS

Komisen.dk
Frederiksborgvej 19
3200 Helsinge

Tlf: +45 48 48 32 00
Mail: info@komisen.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Fredag
10.00 – 17.30

Lørdag
10.00 – 16.00

Søndag og helligdage
10.00 – 15.00

Copyright 2023 | Alle rettigheder forbeholdt